Інновації в технологіях вирощування картоплі і овочів були запропоновані виробництву у доповідях доктора с.-г. наук Підгаєцького А.А., доктора с.-г. наук Кожушко Н.М., кандидата с.-г. наук Муравйова В.О., кандидата с.-г. наук Фурдиги М.М. та інших вітчизняних вчених-картоплярів.
З цікавістю були прийняті учасниками майстер-класу презентації з практичної тематики: стану галузі картоплярства та перспектив її розвитку, ролі Української асоціації виробників картоплі (УАВК), рецептів і технологічних секретів успіху від ТОВ «Агріко Україна».
У виступах, як фермерів, так і представників обласної Держадміністрації, наголошувалося, що для отримання якісної конкурентноздатної продукції, її тривалого зберігання та виходу на нові ринки збуту немає альтернативи об’єднанню малих та середніх фермерів у кооперативи.



