Опис та характеристика бульб сорту Коразон | |
Середня кількість бульб, шт./кущ | 14-16 |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Світло-жовтий |
Форма |
Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок |
Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Коразон | |
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
7 |
Період спокою бульб |
Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Малочутливий |
Стійкість до метрибузину | Малочутливий |
Кулінарні якості картоплі сорту Коразон | |
Кулінарний тип * |
АВ |
Суха речовина |
17,8 % |
Напрямок використання | Столова, торгові мережі |
Стійкість картоплі сорту Коразон | |
Золотиста нематода (RO 1 та 4) |
Стійкий |
Парша звичайна | Стійкий |
Фітофтороз листя | Чутливий |
Фітофтороз бульб |
Стійкий |
У-віруси |
Стійкий |
Золотиста нематода (RO 2 та 3) | Стійкий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту