Опис та характеристика бульб картоплі сорту Раномі |
|
Середня кількість бульб, шт./кущ | Середня |
Колір шкірки | Жовтий |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма |
Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок |
Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Раномі |
|
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
7,5 |
Період спокою бульб |
Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Чутливий |
Стійкість до метрибузину | Не чутливий |
Кулінарні якості картоплі сорту Раномі |
|||
Кулінарний тип * |
АВ |
||
Суха речовина |
17,9 % |
||
Напрямок використання |
столова, торгові мережі |
Стійкість картоплі сорту Раномі до хвороб |
|
Золотиста нематода (RO 1 та 4) |
Стійкий |
Золотиста нематода (RO 2 та 3) | Чутливий |
Звичайна парша | Стійкий |
Порошиста парша |
Чутливий |
Фітофтороз листя |
Дуже чутливий |
Фітофтороз бульб |
Чутливий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту