Картопля сорту Алюетт

Червоношкірий ранній універсальний сорт столового призначенняпридатний для звичайного та органічного вирощування. Має хороші кулінарні властивості, придатний як для споживання в свіжому вигляді так і для переробки. Стійкий до фітофторозу листя та бульб, а також до золотистої нематоди (RO 1 та 4, 2 та 3), має дуже хорошу стійкість до вірусів.

Знаходиться у Державному сортовипробуванні, реєстрація в Україні очікується у 2021 році.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Алюетт
Середня кількість бульб, шт./кущ середня
Колір шкірки Червоний
Колір м'якуша Жовтий
Форма
Видовжено-овальна
Глибина залягання вічок
Поверхневі
 Технологічні особливості картоплі сорту Алюетт
Група стиглості (за даними оригінатора) *
6
Період спокою бульб
Середній
Стійкість до механічних пошкоджень Чутливий
Стійкість до метрибузину Малочутливий
*   група стиглості за даними оригінатора: 4 - пізній, 9 - дуже ранній
 Кулінарні якості картоплі сорту Алюетт
Кулінарний тип *
АВ
Суха речовина
21 %
Напрямок використання
 столова переробка
* кулінарний тип: А - не розварюється, В - слаборозварюється, С - розваристий
Стійкість картоплі сорту Алюетт до хвороб
Золотиста нематода (RO 1 та 4, 2 та 3)
Стійкий
Парша
Малочутливий
Фітофтороз листя
Стійкий
Фітофтороз бульб
Стійкий






Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту