Опис та характеристика бульб картоплі сорту Алюетт |
|
Середня кількість бульб, шт./кущ | середня |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма |
Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок |
Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Алюетт |
|
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
6 |
Період спокою бульб |
Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Чутливий |
Стійкість до метрибузину | Малочутливий |
Кулінарні якості картоплі сорту Алюетт |
|||
Кулінарний тип * |
АВ |
||
Суха речовина |
21 % |
||
Напрямок використання |
столова переробка |
Стійкість картоплі сорту Алюетт до хвороб |
|
Золотиста нематода (RO 1 та 4, 2 та 3) |
Стійкий |
Парша |
Малочутливий |
Фітофтороз листя |
Стійкий |
Фітофтороз бульб |
Стійкий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту