Занесений до державного реєстру сортів рослин придатних для поширення в Україні у 2010 році.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Курас |
|
Середня кількість бульб, шт./кущ | 12 |
Колір шкірки | Жовтий |
Колір м'якуша | Білий |
Форма |
Округло-овальна |
Глибина залягання вічок |
Глибока |
Технологічні особливості картоплі сорту Курас |
|
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
4 |
Група стиглості (згідно Держ. реєстру) ** | СП |
Період спокою бульб |
Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень |
Малочутливий |
Засухо- та стресостійкість |
Середня |
Стійкість до метрибузину *** |
8 |
Кулінарні якості картоплі сорту Курас |
|||
Кулінарний тип * |
С |
||
Суха речовина |
26,1 % |
||
Напрямок використання |
столова тривалого зберігання, крохмаль |
Стійкість картоплі сорту Курас до хвороб |
|
Чорна ніжка * |
7 |
Парша |
Чутливий |
Фітофтороз листя |
Стійкий |
Фітофтороз бульб |
Стійкий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту