Ранній високоврожайний сорт столового призначення, формує бульби великого розміру, видовжено-овальної форми з червоною шкіркою і поверхневими вічками.Малочутливий до парші і вірусних захворювань.Має високу посухостійкіст.Завдяки чудовому вигляду бульб характеризується прекрасними споживчими якостями для пакування до торгових мереж.
Завершує 3-ій рік державних сортовипробувань. Реєстрація очікується у 2017 році.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Есмі |
|
Середня кількість бульб, шт./кущ | 14 |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма |
Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок |
Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Есмі |
|
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
7 |
Група стиглості (згідно Держ. реєстру) ** | СС |
Період спокою бульб |
Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень |
Стійкий |
Засухо- та стресостійкість |
Висока |
Стійкість до метрибузину *** |
7 |
Кулінарні якості картоплі сорту Есмі |
|||
Кулінарний тип * |
АВ |
||
Суха речовина |
18,7 % |
||
Напрямок використання |
столова, торгові мережі |
Стійкість картоплі сорту Есмі до хвороб |
|
Чорна ніжка * |
7 |
Парша |
Малочутливий |
Фітофтороз листя |
Чутливий |
Фітофтороз бульб |
Малочутливий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту