Переробка
Чіпси, Пластівці

Наполеон

Середньопізній сорт з бульбами однорідного розміру та високим вмістом сухої речовини, підходить для переробки на чіпси.
  • Хороша придатність для переробки на чіпси
  • Підходить для переробки на пластівці.
  • Хороша стійкість до вірусів
Marketsegments
Переробка
Чіпси, Пластівці
Websitefoto's HR Napoleon GRB CL©Agrico20
Websitefoto's HR Napoleon SNG CL©Agrico20
Agrico Aardappelveld

Характеристика рослин та бульб

  • Група стиглості:
    середньопізній / 5
  • Колір паростків:
    червоно-фіолетовий / RV
  • Колір квітки:
    білий / W
  • Кількість ягід:
    дуже висока / 4
  • Початковий розвиток листя:
    досить швидкий / 7
  • Остаточний розвиток листової маси:
    хороший / 8
  • Щільність листя:
    досить щільна / 7,5
  • Можливість вибору листя:
    середня / 6,5
  • Колір шкірки:
    жовтий / Y
  • Колір м'якуша:
    світло-жовтий / 6,5
  • Формування шкірки:
    досить повільне / 5
  • Форма бульби:
    округло-овальна / RO
  • Рівномірність форми бульб:
    рівномірна / 7
  • Бульбоутворення:
    середнє / 6
  • Розмір бульби:
    досить великий / 7,5
  • Рівномірність розміру:
    рівномірна / 7
  • Період спокою:
    середній / 6

Чутливість і якість

  • Вторинний ріст:
    досить чутливий / 6,5
  • Чорна пляма (внутрішній синець):
    чутливий / 5,5
  • Тріщини росту:
    досить чутливий / 6
  • Механічні пошкодження при збиранні:
    досить чутливий / 6,5
  • Метрибузин - досходове застосування:
    малочутливий / 7
  • Метрибузин - післясходовий:
    малочутливий / 7
  • Етилен:
    від 5% менше до 5% більше бульб / 5
  • Питома вага:
    450
  • Вміст сухої речовини:
    24,1%
  • Кулінарний тип:
    розваристий, тип BC / BC
  • Зміна кольору після приготування:
    досить чутливий / 6
  • Знебарвлення сирого матеріалу:
    досить чутливий / 6
  • Придатність для смаження:
    хороший / 7
  • Розподіл сухої речовини:
    хороший / 7
  • Придатність для переробки на чіпсів:
    відмінний / 8
  • TGA-рівень:
    4,0

Стійкість

  • Вірус - Yn:
    від трохи до зовсім не вразливий / 8
  • Вірус - Yntn (бульба):
    від трохи до зовсім не вразливий / 8
  • Віруси Моп-топ і Тютюнової мозаїки:
    вразливий / 5
  • Фітофтороз листя:
    трохи вразливий / 6
  • Фітофтороз бульби:
    трохи вразливий / 6,5
  • Фузаріоз:
    трохи вразливий / 6,5
  • Парша звичайна:
    трохи вразливий / 6
  • Чорна пляма:
    трохи вразливий / 6
  • Рак картоплі F1:
    стійкий / 10
  • Золотиста нематода Ro 1/4:
    стійкий / 9
  • Біла нематода Pa 2:
    сприйнятливий / 4
  • Біла нематода Pa 3:
    сприйнятливий / 2

Менеджер з продажу Агріко Україна

Бажаєте отримати більше інформації про Агріко Україна та нашу продукцію? Або ви маєте інші питання стосовно нашого бізнесу та /або діяльності?

Без зволікань звертайтеся до нас з вашими питаннями!

Сергій Бородавко

менеджер з продажу Агріко Україна
DSC2097

Бажаєте дізнатися більше про Наполеон?