Середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення, має добрі смакові якості та гарний товарний вигляд, формує однорідні бульби з темно-червоним забарвленням, поверхневими вічками і білим м’якушем. Завдяки високому вмісту сухих речовин, придатний для переробки на фрі. Має високу посухостійкість та стійкість до парші і до фітофторозу бульб.Чудово придатний до тривалого зберігання.
Занесений до державного реєстру сортів рослин придатних для поширення в Україні у 2016 році.Опис та характеристика бульб картоплі сорту Рудольф |
|
Середня кількість бульб, шт./кущ | 10 |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Білий |
Форма |
Округло-овальна |
Глибина залягання вічок |
Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Рудольф |
|
Група стиглості (за даними оригінатора) * |
5 |
Група стиглості (згідно Держ. реєстру) ** | СС |
Період спокою бульб |
Дуже довгий |
Стійкість до механічних пошкоджень |
Стійкий |
Засухо- та стресостійкість |
Висока |
Стійкість до метрибузину *** |
6 |
Кулінарні якості картоплі сорту Рудольф |
|||
Кулінарний тип * |
АВ |
||
Суха речовина |
20,0 % |
||
Напрямок використання |
столова тривалого зберігання |
Стійкість картоплі сорту Рудольф до хвороб |
|
Чорна ніжка * |
6 |
Парша |
Стійкий |
Фітофтороз листя |
Стійкий |
Фітофтороз бульб |
Стійкий |
Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту