• Agrico
  • »
  • Новини
  • »
  • Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)

Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)

Останній навчальний майстер-клас 2015 року по Вирощуванню картоплі відбувся в картопляній столиці України - Львові. Саме тут зібралися як середні фермери, так і найбільші виробники товарної та насіннєвої картоплі (понад 40 картоплярів з Львівської та і Івано-Франківської областей). Семінар проходив в адміністрації оптового ринку сільськогосподарської продукції «Шувар».

Спеціалісти компанії Агріко поділилися секретами підбору сортів картоплі, вирощування та зберігання картоплі. Також було представлено рекомендовану систему захисту картоплі від компанії Сингента.

Найбільш поширеними сортами голландської селекції Західного регіону є Рів’єра, Імпала, Мелоді, Роко та Пікассо. Саме ці сорти користуються великим попитом серед вітчизняних виробників, адже вони мають чудові смакові якості та високий рівень стійкості до більшості хвороб.

Нагадаємо, що серія семінарів по Вирощуванню картоплі, містами України у 2015 році відбувалася за підтримки Української асоціації виробників картоплі з метою популяризації професійного вирощування картоплі.

Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)  Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)

 

Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)  Майстер-клас з вирощування картоплі (Львів 17 грудня 2015р.)

Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту