Відбувся заключний семінар осені

Ось і закінчилась осіння сесія майстер-класів ТОВ «Агріко Україна». Заключний семінар пройшов 24 листопада у Львові, що відбувся за участі Української асоціації виробників картоплі (УАВК), компаній Syngenta, АгроВент Україна та спеціально запрошених голландських компаній-партнерів Delphy й HLB.

Нагадаємо, що семінар був організований в рамках проекту технічної допомоги уряду Нідерландів галузі картоплярства України. Ексклюзивність майстер-класу полягала в реально проведених дослідженнях, інтерпретації результатів та наданні консультацій, щодо мінерального живлення та захисту картоплі. Вищенаведену доповідь презентував проджект- менеджер компанії Delphy Харм Брінкс. В своєму виступі голландський фахівець надав характеристику типових ґрунтів зон України та розказав про європейські принципи використання мінеральних добрив. Основна частина виступу стосувалась рекомендацій щодо раціонального удобрення картоплі, які ґрунтуються на результатах проведених агрохімічних тестувань в Нідерландах.

Наступним, не менш захоплюючим, став виступ Гірта Хорлінгса (компанія HLB). Він презентував усім присутнім know-how діагностики захворювань рослин! Ним стала програма «Plant Check», що за допомогою фотознімку рослини дозволяє провести online-дослідження хвороби. Принцип роботи програми дуже простий: ви фотографуєте уражену рослину в полі, завантажуєте знімок в спеціально розроблений мобільний додаток та надсилаєте на діагностику. Фахівці компанії ретельно вивчають надісланий матеріал та відправляють feedback з результатами та рекомендаціями щодо надання «невідкладної допомоги».

Відмітимо звісно й виступи наших партнерів – провідних компаній Сингента та АгроВент Україна.

Дацків Іван (менеджер по роботі з ключовими клієнтами, компанія Syngenta) ще раз підкреслив значимість підбору системи захисту картоплі та представив аудиторії «азоксистробін-технологію», що призначена для якісного захисту бульб від кореневих і стеблових хвороб.

Представник компанії АгроВент Україна Марущак Андрій зазначив наскільки важливо правильно зберігати картоплю. Розповів про обладнання для картоплесховищ, оптимальний мікроклімат, а також як правильно обрати систему зберігання й зменшити втрати продукції під час її зберігання.

Завершував майстер-клас виступ нашого головного фахівця з питань вирощування картоплі – Мотько Ігоря. Він презентував майбутні сорти лідери: Люся, Есмі, Арсенал, Мадлен, Рудольф, Воларе, Арсенал та Фалука. Вони характеризуються бездоганною якістю, стійкістю до хвороб та високими смаковими показниками.

Відмітимо, що портфель продукції ТОВ «Агріко Україна» включає 20 високоурожайних сортів, які відповідають усім потребам виробників, переробних підприємств та кінцевих споживачів.

Ще довго слухачі не розходились, після завершення останнього осіннього майстер-класу, та засипали спікерів питаннями. Це і не дивно, адже актуальність тем, що розглядались посідають важливе місце в процесі вирощування картоплі.

Попереду наступна сесія майстер-класів, де ми з великим задоволенням надамо кваліфіковану консультаційну підтримку усім бажаючим. Не пропустіть, слідкуйте за анонсами у вашому місті!

А зараз, вашій увазі пропонуємо фотознімки Львівського майстер-класу:
 
Відбувся заключний семінар осені   Відбувся заключний семінар осені   Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені   Відбувся заключний семінар осені   Відбувся заключний семінар осені
 
Відбувся заключний семінар осені Відбувся заключний семінар осені

Copyright © 2016 AGRICO. All Rights Reserved - Насіннєва картопля, купити в Україні
Мапа сайту